Aikuisten uintiharrasteryhmä

Tervetuloa mukaan treenamaan uintia mahtavassa porukassa!

Vuoden 2024 keväällä uinnin harrasteryhmä toteutetaan yhdessä uimaseura ÅTUS kanssa.

Aikuisten harrasteryhmä treenaa kerran viikossa. Keväällä 2024 treenataan maanantaisin klo 20.30-21.30.

Ryhmä sopii uimataitoisille yli 16-vuotiaille. Ryhmään tullessa olisi hyvä hallita ainakin alkeet vapaa-, selkä- ja rintauinnista. Harrasteryhmässä uidaan ja harjoitellaan kaikkia uintilajeja, sekä niiden käännöksiä. Uintitreenien jälkeen kesäajalla ei valitettavasti ole mahdollisuutta saunoa.

Harjoituksissa uidaan monipuolisesti tekniikkaa, matkaa ja erilaisia nopeusharjoituksia. Jokainen treenaa omalla tasollaan ja saa sopivasti haastetta. Harrasteryhmän treeneistä saa paljon ideoita myös omaan itsenäiseen uintiharjoitteluun.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@anninuimaopetus.fi tai 050 43232 80

Kuvat: Heidi Pelander Media

Harkkaryhmän uimareiden kommentteja ryhmästä:

“Rentoa menoa, hyvä yhteishenki ja jokainen pääsee haastamaan itseään. Helppo tulla porukkaan mukaan. Uidaan tosissaan, muttei olla tosikoita!”

“Ihanaa yhteishenkeä, luulin aina ennen että uinti on lähinnä yksilölaji, mutta tässä meidän harrasteuinnissa yhdistyy uinnin meditatiivisuus vedessä eli se että itse suoritus tehdään yksilönä, siihen että voi rennossa porukassa yhdessä naureskella, jos joku ei mennyt putkeen sekä iloita yhdessä onnistumisista tai huohotella, jos treenit tuntuvat rankoilta. Uintitreenit ovat mun viikkoni kohokohtia, odotan niitä jo päiväkaupalla.
Meidän porukassa on mahtavaa se, että  edistyneet saavat haastetta, muttei myöskään haittaa, jos ei osaa tai ei ole kovin nopea. Minua jännitti aluksi etten osaa uida tarpeeksi hyvin, kun ei ole lainkaan uimataustaa, enkä osannut esim. perhosuintia lainkaan, mutta hyvin oon päässyt mukaan, vaikken ole koskaan kilpaillut tai uinut seurassa.” -Saara 37

“Todella kiva ja hyvähenkinen treeniporukka. Treenataan tosissaan, muttei vakavissaan. Sopivan paljon saa haastettua itseään treeneissä ja tekniikkaa katsotaan ja kehitetään koko ajan. Ja uidaan koviakin sarjoja myös, ainakin omaan tasoon nähden kovia (puhun siis itsestäni ). Porukassa ja Annin vetämänä tulee myös uitua tiukempia sarjoja, kuin ainakaan minä ikinä yksinäni. Tekniikka ja vesiote kuitenkin kehittyy kunnolla vain jos uidaan myös rasittavia treenejä rauhallisen tekniikan ”hiomisen” lisäksi. Ja tietysti uintikunto ja –vauhti kehittyy myös.” – Vesa 48